2012-07-26 08:06:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - optimizmusa töretlen

Napi horoszkóp július 26.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Sok jó ötlettel állhat elő a munkahelyén, és némelyikük el is nyeri a főnökei tetszését. Ha nem is mind, azért ne legyen elkeseredve. Ön mostanában sziporkázik, és ezt nem mindenki tudja követni. Legyen türelmes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nehezen viseli ezt a rekkenő hőséget, de ha azok közé a szerencsések közé tartozik, akik víz mellett élvezhetik az időt, még hálás is lehet a sorsnak. Azért a 35 fokos hőség mégis jobb, mintha zimankós zivatarban kéne fürdőznie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kezd beindulni önnel a szekér, de azért figyeljen oda jobban a holmijaira. A nagy kapkodásban veszteségek érhetik, akár úgy, hogy gondatlanságból elhagyja őket, akár mások segíthetik hozzá, hogy ne legyenek többé az öné.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jókedve, optimizmusa bámulatra méltóan töretlen, akármi is történjen önnel. Igaza is van: ön sokszor épp a bajból tud nagyot fordítani sorsán. Csak arra ügyeljen, hogy mindeközben ne sértsen meg másokat akaratlanul is érzékenységükben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Merjen álmodni! Az álmodozást ugyan az élet megrontójának mondja a költő, de ez csak részben igaz. Álmok nélkül még nem született valóság. Az más kérdés, hogy mekkora valósulhat meg belőle. Ön nagy álmodó, ha a negyede is elég.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Legyen egy kicsit összeszedettebb a munkahelyén. Ha mostanában kritikák érik, nem egészen oktalanul. Talán a szerelem, vagy a hőség teszi, hogy kissé szétszórtabb lett. Koncentráljon jobban, főleg a mai napon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Rohamtempóban kell dolgoznia, és azt sem igazán tudja, honnan teremtse elő a kellő időt. Lehet, hogy az éjszakáit is a munkára kell áldoznia. Ne aggódjon, ez csak átmeneti időszak, hamarosan lazíthat. De ma még biztosan nem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagy dilemmával találhatja ma szembe magát. Valaki segítséget kér öntől, de az illetőben már egyszer csalódott. Nehéz újra teljesen nyitottnak lennie. Mégse utasítsa el, mert az végül önnek is rossz lehet. Jobb a békesség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A gyors sikerekben reménykedett, de csalódnia kell. Valaki, akiben nagyon megbízott, akire számított, egyre halogatja a segítséget. Ne aggódjon, az idő most csak másodlagos tényező. De, ha lassan is, azért érlel.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Érzelmi téren meglehetősen labilissá vált. Habár kár az ördögöt a falra festenie, mégis jobb most tartania attól, akiben egyszer már csalódott. Pláne, ha nem is egyszer. Ez esetben inkább ne is vegye fel a telefont, ha hívja.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Most a látványos sikerek idejét élheti. Ne hagyja ki belőle azokat sem, akiknek a legtöbbet köszönheti, hogy idáig jutott. Még ha az illető csak háttérszerepet töltött is be ebben. Az alapok a legfontosabbak, ezt ön is tudja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nagyon elszánt abban, hogy egészségesebben éljen. A mai napon akár még a fogyókúrára is ráveheti magát. Mielőtt azonban az önkínzást választaná, kérje ki egy szakember tanácsait! Talán mégsem az éhezés az egyetlen út.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: